Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
"I'm skyhigh like a skyscraper"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
"I'm skyhigh like a skyscraper"

2018-02-16

https://www.youtube.com/watch?v=YGbFxibYa2Q

:))) Graffity + jó zene= "I'm skyhigh like a skyscraper"

Egyrészt elégedett vagyok. Sikerült az első csetlés-botlásokat megtennem a "királlyá válás" rögös útján. Rengeteg képlet, rengeteg mutató - egyetemi szinten egy érettségis munkakörhöz.

Ugyanakkor iszonyatosan-rettenetesen félek. Félek a még hátralevő úttól. Minden eddiginél több lavina és szakadék vár rám. És persze még mindig nincs akivel meg tudnám osztani a terheket. Régen annyival volt könnyebb, hogy volt valakim, akinek a karjaiban vigasztalást találtam, és akit szerelemmel és szeretettel szerettem. Igen: Férfi vagyok de nálam ez egy fontos szempont. Már rég nem vadászni akarok. Nem okoz örömet az, hogy illúziót kergetek.

Igen. Elbasztam. Na, nem mindent életem során, de elég sok dolgot. Épp eleget ahhoz, hogy rendesen meg legyek reccsenve. Most jól esik egy kicsit ejtőzni. De holnaptól? Holnaptól meglátunk mindent. :)))

Ma szerintem iszom egy sört. Vagy kettőt. De akár többet is. Álmos vagyok, feszült és dekoncentrált. Szeretnék lelazulni egy kicsit.

És nem, Vándortársam kedvesjelöltjének nem fogom elnézni a szarakodást. Az egyszer biztos. Oké. Vándortársammal kimerítően megbeszéltük a dolgokat, de akkor is! Nem ezt érdemli... Főleg attól, aki neki nagyon sokat jelent.

Mindegy... Majd lesz valahogy. Eddig még mindig volt valahogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat