Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kis hétvégei bunyó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kis hétvégei bunyó

2017-06-18

Tegnap Zsiráfnééknél voltunk sok-sokan. Aranyos lányok is jöttek (egyikkel szívesen megpróbálkoznék, de egyidős a húgommal... Hívjuk "Kisvikingnek"-mert szerintem német ősei vannak.), úgyhogy remekül éreztük magunkat. Sütögettünk, iszogattunk, baromkodtunk, és minden. :D Egészen addig, amíg a lányok el nem indultak haza.

Két barátom játékból összeverekedett. TÉNYLEG csak játékból aztán eldurvult. Még a ladonnás időkből megismert Nagyfiú vs. Puma 2 (a srác gondolkodásában nagyon hasonlít rám, de egyúttam kb ugyanennyire el is tér az enyémtől).

Szilasligeten van egy hosszú út, amit egy vaskorlát szegélyez. A második bunyó alkalmával ez a két jóember begurult az egyik ilyen vaskorlát alá, mire Nagyfiú beszólt valamit Puma 2-nek, aki elkezdte szorítani a földön fekve Nagyfiú torkát. Egyre jobban eldurvult a helyzet, Kisviking meg erélyesen rádörrent a birkózókra, hogy azonnal hagyják abba. Puma 2 idegállapotban volt, és mindenkinek mindent mondott - Nagyfiúnak is, Kisvikingnek is. Kisviking durván le lett üvöltve (szegény csaj - nem elég hogy megijedt, nehogy ennek a két jóembernek baja legyen, de még el is lett küldve melegebb éghajlatra). Aztán amikor a HÉV-állomás felé vezető útra kiértünk, Puma 2 összeomlott, és nem akart továbbmenni. Iszonyatosan megbánta, ami történt, és nagyon szégyellte magát. Főleg, mert amikor összeomlott, Zsiráfné nevelőapja (hívjuk ezentúl Táltosembernek) megérkezett, ugyanis volt egy érzése, hogy NAGY baj van. Volt is. Zsiráfné kétségbeesetten telefonálgatott ide-oda, hogy jöjjön valami segítség. Vagy az édesanyja, vagy valaki... Táltosember a két bolondot leválasztotta egymásról. Nem hallottam, mit mondott a feleknek, végül szétváltak. Puma 2 leült egy kapualjba, én vele foglalkoztam, a többiek meg Nagyfiúval. Táltosember fenntartotta, hogy a két bolond aludjon náluk. Nagyfiút nem nagyon kellett győzködni. De Puma 2 nem akart menni. Szégyellte magát, rettenetesen. Kisvikinggel ottmaradtunk lelki supportnak, és nagyjából fél óra után elértük, hogy Puma 2 is meginduljon Zsiráfnéékhez. És a legjobb: PUMA 2 BOCSÁNATOT KÉRT KISVIKINGTŐL, akivel meg is tudták beszélni a kettejük dolgát. És ilyenkor látom, hogy jól döntöttem, amikor nem szakítottam meg Puma 2-vel minden kapcsolatot tavaly tavasszal, mert KÉPES belátni ha tévedett. KÉPES elnézést kérni. Ez a mai világban kincs. Kisvikinggel is tudtam beszélni, kiderült, hogy ismeri a húgomat, és szerinte hasonlítok rá. :D (Leszámítva persze az arcszőrzetet... XDDD). Aranyos lány. Csak sajnálom, hogy olyan fiatal. Én meg öreg és elhízott... Na mindegy! Lehet hogy azért megpróbálom (de ha Puma 2, vagy Nagyfiú kell neki, az is jó :))) ).

Egyébként az eset után megtanultam a Szolgálati vonatokhoz kapcsolódó összes faszságot. Mindezt éjfél körül, amikor hazaértem. XDDD A mozgólépcső-kezelési ismeretekkel fogom folytatni ma. Meg esetleg belenézek az elsősegélybe is. Mert miért ne.

Chana masala lesz. Előre szólok! Soviniszta gyomrúak (csakamagyarízekmindenmásszar!magyarseggbemagyarlófasz!) esznek amit találnak. Ez az utolsó szavam. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat