Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Boldog 1-2-3-napot! :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Boldog 1-2-3-napot! :)))

2016-01-23

Boldog 1-2-3-napot kívánok! :))) Két évvel ezelőtt kezdtem meg a szomszéd kerületbe való visszajárkálást (Na jó, nem. Kicsit előbb is megindult ez a dolog). Ez a nap ezért érdekes. Ezóta hívom 1-2-3-napnak. :))) Meg mert 1. hó 23-a van. :))) Tavaly egy napos szünetet tartottam. És persze visszamentem a partra is. Mászkáltam, kedvenc kisboltomban hagyományőrzésből vettem pár kiflit felvágottal, kólával, meg édességgel (asszem csoki volt). Azon agyalok, hogy holnap visszamegyek megint. Pár hete amúgy is voltam arrafelé. Kezdett sötétedni, de azért a latyakban végigmentem a Végtelen Úton. Egy olyan jó két-három kilométeres táv. Jó volt. Főleg, mert a nap haloványan kisütött még a felhők mögül. Jó volt látni azokat a helyeket, amihez sok szép emlékem kötődik. Egy hét a Felszabadulás-napig. Utána jön a Káosznap. :D (Patetikus állat berandomult... XDDD)

Jeles napok az életemben (valahogyan MINDIG meg szoktam ünnepelni ezeket, ha másképpen nem, hát gondolatban):

Január 14 - Szeretetnap (Ez idén kimaradt nagyjából.)
Január 23 - 1-2-3-nap
Január 30 - Felszabadulás-nap
Január 31 - Káosznap
Március 3 - Amikor újrakezdtem a blogírást
Március 30 - Mélyvíz-nap (istenigazából dolgozni kezdtem)
Április 16 - Keserves nap
Május 1 - Utolsó boldogság-első pofon napja (Egy napon van életem eddigi legboldogabb napja az egyik legpocsékabbal. Egy év csak a kettő között a különbség)
Június 27 - Pofonnyugta (Bud Spencer halálának napja :'((( )
Július 2 - Nyárköszöntő
Július 21 - Vég kezdete (Amikortól bánathozóval elkezdett megromlani a kapcsolatom)
Július 22 - Bilincstörő nap (Amikor úgy éreztem, hogy megszabadulok egy csomó szartól)
Július 31 - Kegyetlen nap (És igen! Odáig eszakalálódtak bánathozóékkal a különböző konfliktusok, hogy majdnem szakítás lett belőle. Azok rohadt napok voltak.)
Augusztus 24 - Rockerspan nagy napja (2007-ben egy régi jó barátom aznap távozott egy jobb világba. Nyugodjon békében!)
December 12 - Hazugnap (Öcsém fapicsa sikeresen elkapálta magát nálam. Hazudozásai eredményeképpen bő másfél hónap múlva kapott egy szevaszparasztot.)
December 21 - Útraválás napja
December 31 - Karvalyhiszti napja (Önmagáért beszél)

Úgy néz ki, hogy a Káosznap idén egy masszív ivással leszen egybekötve. :D Úgyhogy glucke glucke glucke! Arcon leszünk pörögve. :D A következő héten meg egy nagyon jó barátom hazajön külföldről látogatóba. Arconpörgés ctrl-c, ctrl-v. :D

Öcsém fapicsa... XDDD Meg kell mondjam, meglepett. Két év után megtanul szalonképesen viselkedni? XD Tán csak nem magába szállt a kis vesehomok?! Félreértés ne essék: A faszkodást most sem hagyta abba. És amilyen téveszméi vannak, komolyan elhiszi, hogy mindenkit kinőtt. Holott nem. Az eset fordítva történt. Ő szépen lemaradt a béka segge alatt, amíg mindenki más megindult világhódító útjára: ki a csúcsra, ki a családalapítás felé. :D Plusz... Kínlátosabban megy neki minden, mint anno nekem. Szívből remélem hogy minden szart visszakap, amit elkövetett! :D:D:D:D Nem többet, nem kevesebbet. :D "Az élet igazságos", ugye. Én már régen felébredtem, elhagytam az ágyat, és már a buszon ülök. Még sötét van, de már felsejlenek a nap első sugarai. Nem én akartam hogy így legyen, de ha már így alakult... Nos nincsen kifogásom ellene. :D Legalább azt tudom, hogy mit akarok elérni, és hogyan. :)))

Ezt tette három év. Három nagyon kemény, de hihetetlenül tanulságos év.

Bolond húgom megszerettetett velem egy számot:
https://www.youtube.com/watch?v=KDxJlW6cxRk

Egyike azoknak a ritka kivételeknek, amik tetszenek ebből a stílusból. :)))

Az ilyen, és ehhez hasonló hangzásvilágú számok érdekes képet vetítenek elém:
"2x2-3x3 sávos autópályán haladok egy autó anyósülésén. Egyfajta nyugalmat érzek. Olyan biztonságban érzem magam, hogy aludni is tudnék. A tetőtartó oszlopnak támaszkodva elábrándozok. Sok, szívemnek kedves személy utazik velünk. Az autópálya két oldalán töltés van (lehet hogy nem is töltés, hanem völgy?), fenyőerdővel, időnként kék, vaskorlátos betonhidak nyújtóznak felettünk. Az ég tiszta. A nap éppen megy le, és tudom, hogy nemsokára haza fogunk érni, ahol nagymama süteménnyel vár, és élménybeszámolót kér tőlünk. Álmos vagyok, de nem fáradt."

UPDATE(K)
2016-04-17: Keserves nap bevezetve 04-16-ra, minor javítások, júniusok helyett júliusok, 12-21-re Útraválás napja bevezetve



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat