Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
O tempora, o mores! :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
O tempora, o mores! :D

2014-05-31

Lehetséges, hogy mégis van előre. :))) Akibe igazán szerelmes vagyok, az legalább kissé közelebb enged magához. És ez jó. :))) Több ilyen nap kellene. :))) Többször elképzeltem, hogy egy ágyban fekszünk. És hihetetlenül boldog vagyok vele. A rúnákat is megkérdeztem arról, hogy mi lesz. A végeredmény elég érdekes: Kemény "harcok" árán leszünk egymáséi, de utána ez a kapcsolat tartós lesz. :))) Ha kell, én harcolok érte. :))) Itt az idő újra felvenni a rozsdás vaskardot, Nidhöggöt a pajzsokra festeni, s fejre tenni a szarvsisakot.

Ma meg ittam jó szokásomhoz híven. :D Ismételten ivászat volt: három sörre egy deci "brandy". :D És miért? Merkel! :D

Exemnek nem volt kedvem visszaírni. Nem. Örülök, hogy nem kell a papolásait hallgatnom. És REMÉLEM, hogy összejövök a mostani választottammal. Maximálisan messze hajított exem. És tudjátok mit? SZALÁMIT! Még nem tudja, milyen messzire... Még nem... DE majd megtudja. És akkor már VÉGKÉPP nem jövök vissza. Hát ott eszi meg az epeledett lépfene az egész kócerájt, ahol éppen fellelhető. XDXDXDXDXD

Közröhej Nr. sokadik: Exem új sráca bárkinek kitépi a szívét, aki kezet emel rá (értsd: "Ha a közelébe jössz, meghalsz), ezáltal százfrontos háborút deklarált az egész világ ellen. Na neee... XDXDXDXDXD Régen röhögtem ekkorát! XDXDXDXDXDXD Tudod, fiam, ismered a régi mondást: Hodie mihi, cras tibi! Én nem bánom a boldogságotokat, de ne merészeljétek az utam keresztezni... XDXDXDXDXD O tempora, o mores! Mundus haec intellegit, ego vido, hic tamen vivit! (Ó idők! Ó erkölcsök! A világ tudja, én látom, s ím: ez él... megj.: remélem jól írtam át! Eskü megtanulok latinul! :D)

UPDATE: Visszaírtam exemnek. Meglátjuk, mi történik. DE tényleg nem akarom, hogy visszaírjon. Habár... Lehet tiltani kellene a faszba. Ma még jelentkezem az esetleges kimenetelekkel kapcsolatban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat