Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Daginyaki és kétbalkéz... XD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Daginyaki és kétbalkéz... XD

2018-11-30

Talán... Hétfőn? Vagy kedden? Nem tudom. Kedvesemet elkísértem a szállására, és utána bevártam anyámat az egyes villamos vonalán. Amikor megérkeztünk a Stadiba, láttam a bejáratnál, hogy daginyaki, meg kétbalkéz éppen seftelget a hajléktalanokkal. XD Daginyaki 130 kilós sonkáin feszülős farmer, kétbalkéz fel volt öltözve, mint egy cigány - fehér gatya, fekete kabát. Röhejes volt... XD

Már nem aggódom miattuk. :))) Mert hivatalosan is buzik... XD

Más. A jó hír: Kedvesem sikerrel vette az első akadályt a bizonyos vasúti járművezetői tanfolyamon, amiért nagyon gratulálok neki! :))) A rossz hír, hogy hazament és nem hozzánk. Egy kicsit nehezményezem azért ezt. Úgy volt megbeszélve, hogy szombat este (lévén, hogy nappalos vagyok) nálunk alszik, és vasárnap megy haza, amikor én meg éjjelre megyek dolgozni. Erre föl ma arra hivatkozván, hogy beteg lett (ami igaz is) inkább hazamegy ma. És TALÁN a jövő héten hétvégén (feltéve hogy nem leszek berángatva túlórázgatni), TALÁN együtt lehetünk. Jó - tegnap tegnapelőtt együtt voltunk. De vagy tanult, vagy aludt. Utóbbit főleg, amikor már nagyon rosszul volt.
Jobban örültem volna ha itt marad. De nem: Inkább vállalja a több óra utazgatást, mint hogy itt kipihizze magát. Senkit nem zavart volna. De senkit. Én meg nem kapok el egy megfázást, jó az immunrendszerem.
Na jó, recsegés off. Legalább "van kire megsértődni".
Nyilván: Nem vagyunk összenőve.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat