Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Cím nélkül, benyomások alapján

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Cím nélkül, benyomások alapján

2014-04-23

Na végre! :))) Az egyik legjobb barátomnak sínen van az élete! :))) Remélem, hogy összejön végre neki az, akit szeretne! ^^ Jó lenne. Igazán ráférne már egy kis boldogság. :)))

És velem mi van? 0:20 perc, és egy órája ettem meg egy nagy adag török lepénygyrost. Jó volt, boldoggá ettem magam. :))) De ettől még nem tudok aludni... Kissé be vagyok sokallva. Megint összeakadt két rendszer, aminek itthon balhé lett a vége. :S És már elegem van. DE tényleg.

Ma elvileg megyek dolgozni. És jó helyen leszek. :))) Amúgy... Lehet le kéne szoknom az energiaitalról? Jó lenne.

Délután volt egy jó álmom. :))) Elaludtam, mert kivoltam. Azt álmodtam, hogy 1994-5 környékén a Bakancsos-utcai piacon egy távirányítású, kamerával felszerelt A-10-es repülőgépmodellt röptettem. Ez utóbbi saját fejlesztésű volt, és úgy terveztem meg, hogy le lehessen vele autó tetejére is szállni (mert álmomban sikerült vele videóra vennem vele a Slendermant is, és volt egy kellemetlen futásom emiatt). Addig-addig röptettem, hogy elrepült a gép, és lezuhant. Nem találtam. De végül meglett. Jó pár kartondobozt feldöntött ahogy lezuhant, és a dobozok tartalma kiborult. És uram ég! Kiskatonák voltak! Mindet elvittem. :D Mert tudtam, hogy senkinek sem kellenek már. :))) "Hazamentem". Egy szocreál parasztházba, ahová elrejtettem a cuccokat. :))) Kinn az ég éjbe fordult, és először az utolsó napsugarak bedöftek az ablakokon, majd mire kimentem, gyönyörű tintakék volt az ég. Dacára annak, hogy tisztán láttam mindent. Maga a ház egy sárga iker-parasztház volt, aminek a szomszédjában lakott egy jó barátom, akit a valóságban is ismerek. :))) És a lootolt cuccokat a lépcső alá dugtam el.
Az álom utolsó részén a 45-ös busszal jöttem el az egyik haverommal, aki egy hajlékony okostelefont adott a kezembe. :))) És ekkor ébredtem.

Sokminden összekeveredett bennem. Az álom atmoszférája tulajdonképpen a régi lakhelyem benyomásaiból tevődött össze. Jól esett. Jól esett olyat álmodni, ahol minden jól sikerült. Ahol sikeres vagyok. Legalább a kis dolgokban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat