Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kétbalkéz nagyon kemény... XD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kétbalkéz nagyon kemény... XD

2017-10-27

Elvoltam kézműves sörért a környéken. Visszafelé szembejött velem kétbalkéz, amikor az egyik mellékutcából jöttem elő. Elfordult. Ment tovább a főútvonalon. Átmentem az út túloldalára, mire ő visszament az ellenkező oldalra - ahonnan én jöttem.

Ment daginyakihoz egy seggbekukira. Ehhez képest rohadt nagyot került. :D Ezt nem tudom megérteni.
1. Én nem ő vagyok. Nem vagyok egy kifejezett bosszúálló típus - ami a kis dolgokat illeti. A kezemben tartott sörösüveggel pedig nem terveztem hadonászni...
2. Ahhoz képest, hogy milyen keményen, és folyékonyan tudott a hátam mögött pofázni rólam, most mintha visszahúzódott volna a töke. Sírt anno a pofája, hogy nem köszönök, hogy nem foglalkozom vele. Ehhez képest menekült a kis homokos.
3. Gyanítom, hogy rossz a lelkiismerete. Nagyon helyes! Már ha VAN neki olyan, és nem hazudozik össze-vissza - mint rendesen. (Vesd össze: állítólag több éjszakán át nem aludt, amikor daginyaki parancsára még 2013 nyarán felhívott telefonon, és közölte velem, hogy (sic!) szar alak lettem. Tudod mikor hiszem el neki!)
4. Mindannak ellenére lettem szar alak, hogy előtte éveken át ott voltam neki lelki támasznak. Jó fej gyerek volt, bírtam a búráját. Ha betalált a lelki bajaival, akkor egyből hívtam át, nyomtam fel a kínai levest a tűzre. Gémeltünk, stb. Később, amikor majdnem mindennapos vendég lettem nála, MINDIG vittem valamit hozzájuk. Mert így tartottam korrektnek. Volt, hogy komplett ebédet kaptak tőlünk. Szóval arról, hogy én szar alak vagyok, arról ennyit.

De nagyon örülök, hogy ő ilyen kemény, és hogy ő aztán ki tud osztani akárkit. Meg tud oktatni olyan embereket az életről, akik már rég az életet élik. Úgyhogy szerintem tököt kellene növesztenie. És végre ki kellene lépnie daginyaki árnyékából.

A hitelüket teljes mértékben elvesztették. Ezek után nekem egyik se moralizáljon. Meg ne én legyek a szar. Mindenféle mocskot lehet rólam neten keresztül terjeszteni, abban mind a kettő nagyon jó. De amikor a szemembe kellene mondani, akkor egyik sem elég bátor. Sem együtt. Sem külön-külön.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat