Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Utolsó felvonás...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Utolsó felvonás...

2014-11-29

...lesz holnap. :D A három napos tömény szopás nyitánya az egyik kolléganőm panasza volt, hogy állítólag állandóan megijesztem... XDXDXDXD Szupppeeeeer! Jeee!

Aztán egy lélekölően unalmas, utálatos szar, fos, kula nap következett. És nagyszerű volt. Kikerülni a főnökék figyelő árgus tekintete elől, aztán játszani egész nap a telómon. Tekintve hogy senki oda se baszódott hozzám...

Ma jobb volt a helyzet. El tudtam olvasni egy könyvet - hálégnek. Sem főnök, sem más... :))) Ijedős kolléganőm pedig berage-elt, mert az egyik jó fej kollégámmal baromkodtunk egy jót, ráadásul őt be se vontuk. Igyekeztünk nem a terhére lenni. Dafke sértődötten elment a picsába. "Jól van bazmeg" - gondoltam, - "arról nem volt szó, hogy TELJESEN magadra is kell hagynunk..." XDXDXDXDXD Ne nevess, ne végy levegőt, ne tégy semmit se, ne is létezz. De egy részecskéd se létezzen! Kerülje el 1000 km-es körzetben!

Holnap? Remélem nem az fogad majd, hogy szemétládák vagyunk és nevetni merészelünk... Mert akkor viszont ÉN beszélek vele. És nem megkerülöm, meg nem kérek "mediátort". Nem. El fogom mondani, hogy hozzá sem szóltam, le se szartam a fejét. Úgyhogy lesz szíves bekussolni, és békességben hagyni. Jó... Nem így fogom megmondani, de azért tudja már hogy hol a helye, bassza meg!

Ráadásul... Kiderült, hogy a főfőnök nyugdíjba fog vonulni, és besavanyodott helyettese veszi át a stafétát... Ha így lesz, akkor én szépen kilépek a picsába. Anyádat! Rugdalja ki a jobbnál jobb embereket, akik miatt ez a kurva cég még működik, és egyáltalán van bevétel... Ha esik, ha fúj, akkor is benn rohadunk, hétvégén is ott basszuk a rezet, és amíg más teszem azt vígan kaccintva játszadozik, addig mi keccsölünk. Nincsen a kezünkben jog, hogy elkapjuk a fogyatékos seggek tökeit, ha arról van szó. Ha meg panaszkodik a mocskos kutyafattya, akkor meg még minket hurcol meg a saját főnökségünk! Ilyen körülmények között én nem jósolok magamnak hosszú távú jövőt. Sajnálom a kollégák miatt ott hagyni a céget. Még aztat az ijedőset is csípem. :D De sajnos nincs mese: lépni kell. Kevés a pénz amit kapunk, állandóan harcolunk az emberekkel - hol nyolcan, hol hatan toljuk az ipart. Volt, hogy összesen heten voltunk 382 emberre. A diplomás is ugyanazt a keserű kenyeret eszi, mint mi. Ha valaki egy kis hibát is vét, akkor baj van. Ez történt az egyik kolléganővel... Ott rohadjon el a vezetőség férgesebbje, ahol éppen leledz. Amikor odakerültem, full lelkes voltam. Már a kiutat keresem. Legyen más melóm, ami legalább kétszer annyit fizet, és amiben jól érzem magam azt kívánom! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat