Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nézd meg a Naplómat naplója


Érdekeske [34253 AL], gazdája Nézd meg a Naplómat
2005. október 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/34253
2005. október 27.

Árulkodó Színek

Sötétkék
Akinek ez a szín a kedvence, azt nyugodtság, a megfontolás jellemzi. Kapcsolataiban (barátság, szerelem) hűségre törekszik, állhatatos. Nyíltak, őszinték, s bár hagyománytisztelők, az újdonságoktól kissé idegenkednek, mégis a társaság népszerűbb tagjai közé tartoznak. Elsősorban eszükkel szereznek hírnevet maguknak.


Halványkék
Segítőkész. Előzékeny, kissé magányos emberekre jellemző szín. Önmaguk ritkán mernek kezdeményezni, félnek az új kapcsolatoktól, de ha kezdeti gátlásaikon átsegítik őket könnyen feloldódnak, és odaadó barátsággal viszonozzák a bátorító közeledést. Kívülről látszólag hidegek, érzelemmentesek, de túláradó szeretettel szinte mindent megtesznek – csekély számú – barátaikért. Kitartásukkal s kevés emberre pazarolt érzelmeikkel szereznek maguknak tiszteletet.


Fekete
Titkos érzelmi viharokkal küzdő, környezete által elnyomott, csalódott, hitében sértett, magányos embere jellemző szín. Lemondás, nélkülözés, megalázás és hihetetlen szeretetéhség rejlik e szín mögött. Kedvelője általában visszautasítja a baráti közeledést, s csak nagyon sok bizonyítás után hiszi el a jó szándékot. Akaratában konok, lelkében erős. Fantasztikus barát tud lenni. Igazi támasz. Titoktartó.


Szürke
Igen zárkózott, befelé forduló, nehezen oldódó emberek színe. Nehezen tűri a kritikát. Sokszor önmagát emészti, mert nincs ereje nyíltan ellentmondani. A legjobb érvek akkor jutnak eszébe, mikor már nincs kinek a szemébe vágni. Nagy munkabírásuk és szerénységük miatt sokak elismerését kiváltják. Túlzott óvatosságuk azonban néha mosolyfakasztó. Nem kedvelik az izgalmakat. Olyan barátokra várnak, akik biztonságot, a másokkal szembeni védelmet tudják nyújtani. A legkisebb őszintétlenségtől megriadnak, lelkileg sérülékenyek.


Piros
Életerő, életkedv, küzdeni akarás jellemzi e szín kedvelőit. A társaság kedvencei, igazi vezéregyéniségek. Versenyszellemük sajnos a szerelemben is gyakran megjelenik. Hajlamosak a csapodárságra is! Nem riadnak meg a hétköznapi nehézségektől, szeretteikért még hősiességre is képesek. Szellemességük, humoruk és optimizmusok miatt számtalan barátra tesznek szert.


Rózsaszín
Szeretetre, védelemre, hűségre vágyó, de mindezt adni is tudó ember kedvenc színe. Csak néhány ember tud a bizalmába férkőzni, s ő maga is csak kevés embert tud szeretni igazán. Nehezen alakoskodik, s érzelmei könnyen lelepleződnek. Nagyon kell szeretni, mert a legkisebb csalódás is összetöri. Hűségéért, szépérzékéért kedvelik sokan.



Sárga
Könnyen oldódó, vidám, felületességre hajlamos, örömteli emberek. Jó a barátjuknak lenni, mert reményt sugallnak, és a legnehezebb helyzetekben is képesek vigaszt nyújtani. Néha bizony hangulatemberek. Nehezen lelkesednek valamiért, valakiért, de ha ezt teszik, akkor tántoríthatatlanok. Vidámságukkal, bohóckodó hajlamukkal sokakat lenyűgöznek.


Barna
Kényelemszerető, melegszívű, átlagosnál nagyobb műveltséggel rendelkező emberek színe. Kerülik a nehéz helyzeteket, békés, szolid életre vágynak. Általában egyetlen ember tud csak igazán a szívükhöz közel kerülni, azért viszont minden áldozatra képesek. Higgadt döntéseikért, alaposan átgondolt tetteikért, borongós szellemességükért hibáikkal együtt is sokan kedvelik.


Lila
Érzelmeiket általában eltitkoló, érzékeny, de mások érzékenységét nem mindig tisztelő személyek kedvelt színe. A nem eléggé kitartó, véleményükben ingadozó, maga körül mindig nagy felhajtást keltő embereket jellemzi. Barátként sem elég megbízhatóak, pletykázásra hajlamosak.

Fehér
Egyszerűségre, lényeglátásra, szerénységre törekvő emberek kedvelt színe. Kiváló Barátai lehetnek mindazoknak, akik szemethunynak a hóbortjaik felett. Elvárják az őszinteséget, gyakran maguk sem tudnak füllenteni. Nem szeretnek a társaság középpontjába kerülni. Akit szeretnek azt mindenben segítik, támogatják. Érdemes szeretni őket.


Narancssárga
Békés természet, óvatos barátkozási, szereplési hajlam jellemzi a szín kedvelőit. Gyakran válnak a társaság vezetőjévé, bár felületes ítéletalkotásukkal sok esetben téves nézeteket erősítenek fel. Nagyon könnyen fellelkesednek, de egy-egy kudarc után nagyon könnyen letörnek. Barátaiknak erre figyelemmel kell lenniük. Nem haragtartóak, de jaj annak, aki sorozatosan az érzelmükbe gázol.


Zöld
Magabiztos, kemény akaratú, sokszor dacos személyek kedvelt színe. Nézeteiben, véleményében nehezen ingatható meg. Békés természet, irtózik a hirtelen, gyors változásoktól. Emberi kapcsolataiban is az állandóságot keresi. Barátja csak az lehet, aki a szövetségese is egyben. Célratöréséért, megfontoltságáért és rendíthetetlenségéért kedvelik, akik jól ismerik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat