Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nézd meg a Naplómat naplója


Érdekeske [34253 AL], gazdája Nézd meg a Naplómat
2006-12-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/34253
2006-12-11

Meghökkentő hírek külföldről /Kis hírek…./

Kemény! Óvszerfehérneművel az AIDS ellen!
Kondomból készített fehérneművel hívja fel a figyelmet a biztonságos szex fontosságára egy kínai transszexuális férfi. A 25 éves Liu Xuanyi háromszáz óvszerből készítette el a csábos műanyag fehérneműt, amellyel semmi más célja nincs, mint az AIDS-elleni küzdelem.
Forrás: Ananova, 2006. december 7.

Büntetés helyett ajándékot kaptak a gyorshajtók
Büntetés helyett ajándékot kapott gyorshajtásért egy fiatal pár Németországban, miután közölték a rendőrséggel, hogy csak azért mentek gyorsabban a megengedettnél, hogy még idejében beérjenek első gyermekük megszületése előtt. A rendőrség ezután egy sebességmérő-kamerát tartó rendőrbabát ajándékozott a párnak, és felszólította őket, hogy a baba fotóalbumába első képnek a gyorshajtásról készült fotót ragasszák.
Forrás: Ananova, 2006. november 29.

Micsoda bátorság! Az esküvői ruhához választott menyasszonyt

A kész esküvői ruhához választott menyasszonyt egy férfi Romániában, miután az eredeti kedvese négy nappal az esküvő előtt elhagyta őt. Florin Mazilu elmondása szerint nem akarta, hogy kárba vesszen az esküvőbe fektetett pénz, és ezért hirdette ki a szülőfalujában, hogy azonnal elveszi azt a lányt, akire ráillik egykori kedvesének ruhája és gyűrűje. Több tucat lány jelentkezett a felhívásra, de csak a 21 éves Ana Maria-ra illett rá a gyűrű és a ruha is.
Forrás: Ananova, 2006. november 2.

Döbbenet: egy hétig a tyúkok közé zárta öregecske feleségét
Tyúkok közé zárta hitvesét féltékenységből egy férfi egy romániai kisvárosban. A hetvenéves asszony közel egy hetet töltött a tyúkketrecbe zárva, mert a férje nem akarta elhinni, hogy nem csalja meg, mire az egyik szomszéd meghallva a jajkiáltásait, segítséget hívott. A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a hetvenkét éves férjet, akire várhatóan több év börtön vár az asszony bezárása, és bántalmazása miatt.
Forrás: Ananova, 2006. október 26.

Több mint ötvenezer fajta vodka a múzeumban

Vodkamúzeum nyílik Oroszországban, ahol több mint ötvenezer vodkafajtát tekinthetnek majd meg az odalátogatók. A Moszkvai Múzeumban rengeteg specialitás található majd, köztük számos több mint kétszáz éves ital. A múzeum vezetőjének elmondása szerint azonban várhatóan a vodkakóstoló terem fogja a legnagyobb sikert aratni, ahol tízféle vodkából kapnak ízelítőt az ital szerelmesei.
Forrás: Ananova, 2006. október 26.

Nálunk is így kéne? Bekamerázták a polgármester irodáját...

Webkamerát telepített az irodájába a Buenos Airesi polgármester, hogy a választói egész nap láthassák és hallhassák, mivel tölti az idejét. A tervek szerint a polgármester tevékenységét a www.buenosaires.gov.ar honlapon lehet majd élőben követni minden hétköznap napi 24 órában. Jorge Telerman polgármester véleménye szerint így tudja a legjobban megmutatni, hogyan működik egy város vezetése, és így talán közelebb hozza az embereket a város problémáihoz is.
Forrás: UOL Noticias Populares, 2006. október 16

Állati! Madárfészekbe költözött a macska

Madárfészekbe költözött egy macska az angliai Reephamben. Wendy Hobbs egy hete figyelte meg a háza kertjében álló cseresznyefa egyik legmagasabb ágán a macskát. Először azt gondolta, hogy hívja a tűzoltókat, hogy segítsenek lejönni az állatnak, amikor észrevette, hogy a macska egy madárfészekbe költözött be. Az állat minden nap lejön a számára kikészített ennivalóért, de utána azonnal visszavonul a fészkébe, hogy nyugodtan szemlélhesse az utcai eseményeket.
Forrás: Daily Mirror, 2006. október 15.

http://www.okorszem.hu/kulhon/erdekes/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat